Design­valaisin vai valoa tunneliin?

Näyttäviä valaisimia ja toimivia valaistus­ratkaisuja kohtee­seen kuin kohteeseen

Aalto M. DESIGN toteuttaa valaisimet ja valaistukset niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiin. Meiltä saat valaisinmuotoilun helmet niin sisälle kuin ulos. Valmistamme valaisimet valmiin suunnitelman mukaan tai suunnittelemme ne itse yhteistyössä asiakkaan kanssa. Osallistumme omalta osaltamme aktiivisesti valaisimien tekniseen tuotekehitykseen, vaikuttavaa muotokieltä unohtamatta.

olohuoneen valaisin

Valaisin­suunnittelu ja -valmistus

Millainen on hyvä valaisin? Hyvä sisä- ja ulkovalaisin huomioi käyttäjät, kohdetilan sekä uusimman tekniikan erilaisine automaatioineen. Valaisinten valmistaja Aalto M. DESIGN huomioi ja hyödyntää mm. LED-tekniikkaa ja uuttaa valaisinautomatiikkaa suunnittelussa ja valmistuksessa. Tarvittaessa luomme vanhasta valaisimesta nykyaikaisen valaisimen, jossa esimerkiksi valotehoa, väriä tai ripustusta uudistamalla valaisin päivittyy ajan tasalle.

Valaistus­suunnittelu

Millaista on hyvä valaistussuunnittelu? Toteutamme valaistussuunnittelua sisä- ja ulkotiloihin. Kun valaistussuunnittelu on toteutettu hyvin, saavutetaan sillä optimaaliset ja viihtyisät tilat vaikkapa rentoutumiseen tai työskentelyyn. Hyvä valaistussuunnitelma ottaa huomioon yleisvalaistuksen lisäksi kohdevalaisimet. Myös ympäröivän tilan suuret sisustusratkaisut ja muut hallitsevat elementit ohjaavat myös valaistuksen suunnittelun suuntaa. Laadukas valaistussuunnittelu huomioi käyttäjät, tilan ja nykypäivän valaistustekniikan ja -automaatiot.

Toiveena toimiva valaistus?

Aalto M. DESIGN toteuttaa valaistustoiveet kohteen mukaan. Saat meiltä niin tyyliteltyjä sisustusvalaisimia kuin teknisempiä ulkovalaisimia. Kysy lisää, kerromme mielellämme miten toteuttaisimme kohteesi valaistuksen, missä ajassa ja millaisin kustannuksin.

Aalto M. DESIGN  valaistuksen monet muodot

Kysy lisää tuotteistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdolli­simman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse